Extra Virgin Olive Oil & Olive Products

Πληροφορίες

1.Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δωρεάν τα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ
2.Ελάχιστη παραγγελία 15 ευρώ
3.Τα μεταφορικά δεν υπολογίζονται αυτόματα καθώς τα προϊόντα έχουν αποκλίσεις στα κιλά.Θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου για αυτά.Μπορείτε κατά προσέγγιση να υπολογίσετε το κόστος βάση κιλών απο τον ιστότοπο ΕΛΤΑ. Στις περιγραφές των προϊόντων θα βρείτε κιλά-γραμμάρια.
4.Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να καλείτε 8:00 με 15:00 στο τηλέφωνο 2593110224 και 2593110225
5.Η πληρωμή γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση.
6.Σε περίπτωση κατάθεσης από το εξωτερικό ο αγοραστής έχει επιβάρυνση την τραπεζική προμήθεια (4.00 ευρώ)

Είμαι ήδη χρήστης

Διευθύνσεις Αποστολής
Χρησιμοποιήστε σαν διεύθυνση αποστολής την διεύθυνση χρέωσης, αλλιώς κάνε κλικ στο κουμπί παρακάτω (Προσθήκη διεύθυνσης)
Προσθήκη διεύθυνσης
Ονομα SKU Τιμή: Ποσότητα / Ενημέρωση Εκπτωση: Σύνολο
 
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντων
Δεν επιλέχθηκε αποστολή
Επεξεργασία Αποστολής
 
Σύνολο:
0,00 €
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις

Οροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του olis.gr.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιείται «ως έχει», ανήκει στο olis.gr και λειτουργείται από αυτό.Oλο το περιεχόμενο που περιέχεται στον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο (ενδεικτικά σήματα, κείμενα, φωτογραφίες κλπ.), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του olis.gr στρατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταβίβαση, μετάδοση ή διανομή με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια του olis.gr.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

1. Το olis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, το περιεχόμενο των πληροφοριών, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση, με μόνη υποχρέωση την ενημέρωση της παρούσης ιστοσελίδας και υπό τη δέσμευση της μη αναδρομικότητας δυσμενέστερων όρων.

2. Το olis.gr έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα προβαλλόμενα από αυτό προϊόντα, ενώ επίσης παρέχει πληροφορίες για τα συστατικά και τις ιδιότητές τους. Οι πληροφορίες των προϊόντων και οι τεχνικές λεπτομέρειες, που δημοσιεύονται online στο διαδικτυακό τόπο του olis.gr προέρχονται από στοιχεία που παρέχουν οι συνεργάτες παραγωγοί ελαιολάδου.

3. Το olis.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις, λάθη ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παράλειψη στα στοιχεία αυτά, όπως επίσης και για τυχόν τυπογραφικά, ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.

4. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί προϊόν χωρίς τις συμφωνημένες ιδιότητες, ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα δωρεάν αντικατάστασης του ελαττωματικού προϊόντος κατά το κοινό δίκαιο, εκτός αν μια τέτοια πράξη είναι αδύνατη ή δυσανάλογη, οπότε μπορεί να ζητήσει μείωση του τιμήματος ή και υπαναχώρηση της πώλησης (δείτε «ακύρωση παραγγελίας»).

5. Το olis.gr δεν ευθύνεται έναντι των καταναλωτών για ζημιές που τυχόν προκύψουν λόγω δικής τους υπαιτιότητας, είτε κατά τη σύναψη.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του olis.gr διέπονται από το ισχύον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), όπως αυτός τροποποιηθείς ισχύει, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Για οποιαδήποτε διαφορά που θα προκύψει από την παρούσα σύμβαση ή εξ αιτίας αυτής αρμόδια θα είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια Αθηνών.

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Το olis.gr σας καλωσορίζει στην ηλεκτρονική του σελίδα! Κάντε τις αγορές σας online και κερδίστε χρόνο, χρήμα και άνεση! Σας ενημερώνουμε ότι οι φωτογραφίες στο site είναι πραγματικές του κάθε προϊόντος αλλά μόνο σε έναν τύπο συσκευασίας και σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν μπορείτε να καλέστε στο τηλέφωνο+30 2593110224­5 ή να μας στείλετε e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων στις σελίδες του ιστοτόπου μας είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τόσο ο νόμιμος Φ.Π.Α. όσο και κάθε τυχόν νόμιμος πρόσθετος φόρος. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα τους, οι οποίες είναι:«Διαθέσιμο», «Έχει Εξαντληθεί». Όσα προϊόντα είναι διαθέσιμα είναι παραδοτέα σε διάστημα 3­5 ημερών. Για όσα προϊόντα είναι στη κατηγορία «Έχει Εξαντληθεί», μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail ή τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία διάθεσής τους και την εν συνεχεία παράδοσή τους σε σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα η παράδοση πραγματοποιείται μέσα σε 3­5 ημέρες, ανάλογα τον προορισμό. Για να ισχύουν οι ανωτέρω χρόνοι παράδοσης θα πρέπει να λάβουμε την κατάθεση των χρημάτων της παραγγελίας σας από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 15:00 μμ., (για τις υπόλοιπες παραγγελίες θα θεωρείται ημερομηνία παραγγελίας η επόμενη ημέρα). Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με εταιρία ταχυμεταφορών (courier)ACS ή με ΕΛΤΑ. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Το olis.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.ο.κ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e­mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αποστολές εντός Ελλάδας:

• Αποστολή μέσω απλού ταχυδρομείου:Για δέματα μέχρι 3 κιλά και αποστολές εντός Ελλάδος, η χρέωση είναι 1,50€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 0,50€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

• Αποστολή μέσω Ελτά Currier (πρόγραμμα Πόρτα Πόρτα):Για δέματα μέχρι 3 κιλά και αποστολές εντός Ελλάδος, η χρέωση είναι 3,70€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,05€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Αποστολές προς Βαλκανικές Χώρες και Κύπρο:

• Αποστολή μέσω απλού ταχυδρομείου:Για δέματα μέχρι 1 κιλό, η χρέωση είναι 20,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό, η χρέωση είναι 1,25€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

• Αποστολή μέσω Ελτά Currier (πρόγραμμα Πόρτα Πόρτα):Για δέματα μέχρι 1 κιλό, η χρέωση είναι 21,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό, η χρέωση είναι 1,75€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Αποστολές προς Ευρώπη:

• Αποστολή μέσω απλού ταχυδρομείου:Για δέματα μέχρι 1 κιλό, η χρέωση είναι 25,30€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό, η χρέωση είναι 2,20€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

• Αποστολή μέσω Ελτά Currier (πρόγραμμα Πόρτα Πόρτα):Για δέματα μέχρι 1 κιλό, η χρέωση είναι 31,50€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό, η χρέωση είναι 4,40€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Αποστολές εκτός Ευρώπης:

• Αποστολή μέσω απλού ταχυδρομείου:Για δέματα μέχρι 1 κιλό, η χρέωση είναι 29,30€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό, η χρέωση είναι 2,85€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

• Αποστολή μέσω Ελτά Currier (πρόγραμμα Πόρτα Πόρτα):Για δέματα μέχρι 1 κιλό, η χρέωση είναι 41,50€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό, η χρέωση είναι 5,30€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ο ισχύων ΦΠΑ. Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνονται τυχόν φόροι, δασμοί ή τέλη, τα οποία μπορεί να ισχύουν στον τόπο αποστολής, για την πληρωμή των οποίων ευθύνεται ο παραλήπτης.

Αποστολές εκτός Ελλάδος:

Κατά την παραγγελία των προϊόντων, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα είναι αποδεκτά και εγκρίνονται για να εισαχθούν στη χώρα προορισμού/παράδοσης. Ο αγοραστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε αντικείμενα ή πακέτα (ή μέρη αυτών) έχουν κατασχεθεί από τις τελωνειακές αρχές και αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι το www.olis.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση και για οποιαδήποτε αιτία, για το γεγονός ότι το προϊόν δεν έφτασε στον προορισμό του. Μερικά από τα προϊόντα που διατίθενται στον παρόν διαδικτυακό τόπο ίσως να μην επιτρέπονται στη χώρα σας. Είναι δική σας ευθύνη η συμμόρφωση σε αυτούς τους περιορισμούς.

Σημείωση:Για παραγγελίες άνω των 50€ εντός Ελλάδος το κόστος αποστολής μέσω απλού ταχυδρομείου είναι δωρεάν. Επίσης, δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης. Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας, απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ:http://www.elta.gr

Χρόνος παράδοσης:Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο και η παραγγελία σας γίνει εργάσιμη ημέρα έως τις 14:00, τότε αποστέλλεται εντός 2­3 εργάσιμων ημερών. Παραδόσεις εντός Ελλάδος συνήθως γίνονται εντός 7 εργάσιμων ημερών και εκτός Ελλάδος εντός 10­15 εργάσιμων ημερών.

 Πολιτική επιστροφής προϊόντων

Δικαίωμα Υπαναχώρησης: Ο χρήστης/καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων μας, σύμφωνα με το αποδεικτικό παραλαβής της εταιρίας ταχυμεταφορών. Για τη διαδικασία επιστροφής ισχύουν τα ανωτέρω του παρόντος. Σε περίπτωση υπαναχώρησης, το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπέλες που το συνοδεύουν, να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του, να μην έχει υποστεί φθορές. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα μεταφορικά βαραίνουν τον χρήστη/καταναλωτή. Για ελαττωματικά προϊόντα ισχύουν τα παρακάτω.

 Ελαττωματικά προϊόντα: Όλα τα προϊόντα που η Εταιρία μας προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί μέσω της ιστοσελίδας της είναι αρίστης ποιότητας και λαμβάνεται η κατάλληλη μέριμνα ώστε κατά τη συσκευασία και μεταφορά τους να φτάνουν στο χρήστη/καταναλωτή χωρίς φθορές ή ελαττώματα. Όμως στην σπάνια περίπτωση που διαπιστώσει ο χρήστης/καταναλωτής κατόπιν παραλαβής των προϊόντων μας ότι αυτά έχουν υποστεί κάποια φθορά ή έχουν κάποιο ελάττωμα τότε ο χρήστης/καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος ενώ διατηρεί και το δικαίωμα υπαναχώρησης. Εφόσον το προϊόν έχει φθορές ή είναι ελαττωματικό και ο χρήστης/ καταναλωτής επιθυμεί την αντικατάστασή του, μπορεί να ενημερώσει την Εταιρία μας προκειμένου να προχωρήσουμε στην διαδικασία αντικατάστασής του μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν αποστέλλεται στην Εταιρία μας με δικά μας έξοδα και αντικαθίσταται με άλλο προϊόν εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, για την οποία ο χρήστης/καταναλωτής θα ενημερώνεται άμεσα. Εναλλακτικά, ο χρήστης/ καταναλωτής δύναται να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ως άνω. Για τη διαδικασία επιστροφής ισχύουν τα ανωτέρω. Σε περίπτωση που ο χρήστης/ καταναλωτής παραλάβει το προϊόν και δεν διατυπώσει περαιτέρω επιφυλάξεις, τότε θεωρείται ότι έχει παραλάβει το προϊόν ανεπιφύλακτα.

Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση υπαναχώρησης ή μη διαθεσιμότητας προϊόντος κατόπιν αιτήματος αντικατάστασης, και εφόσον το τίμημα έχει καταβληθεί, ο χρήστης/ καταναλωτής δύναται να ζητήσει είτε την επιστροφή του τιμήματος είτε την πίστωση αυτού κατόπιν συνεννοήσεως με την Εταιρία μας μέσω της αποστολής e-mail. Τυχόν επιστροφή χρημάτων σε κάθε περίπτωση θα γίνεται άτοκα και θα αφορά το ποσό του τιμήματος του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Σε περίπτωση που ο χρήστης/καταναλωτής θελήσει για οποιονδήποτε λόγο να επιστρέψει το προϊόν που παρέλαβε, έχει τη δυνατότητα να το κάνει με αποστολή email στο [email protected] Ο χρήστης/καταναλωτής θα πρέπει να αναφέρει αναλυτικά το λόγο επιστροφής του προϊόντος. Μετά την παραλαβή του αιτήματος, η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει με τον χρήστη/καταναλωτή για τις λεπτομέρειες της επιστροφής του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση ισχύει η πολιτική επιστροφής προϊόντων όπως αναφέρεται αναλυτικά στη συνέχεια. Τυχόν ακύρωση της παραγγελίας πραγματοποιείται χωρίς περιορισμούς εφόσον το προϊόν δεν έχει αποσταλεί από την Εταιρία μας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο χρήστης/καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με τα κατωτέρω.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό μας.

1.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

NBG:GR8501103490000034947013560

SWIFTKEY:ETHNGRAA

2.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

WINBANKPIREAUS:GR1001712030006203101646165

SWIFTKEY:PIRBGRAA

Στην κατάθεση να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και ο κωδικός της

παραγγελίας.

Ταμείο